Ons team

Martine van Lier

Martine van Lier is erfgoedconsultant, eigenaar van bureau ErfgoedWerf en bestuurslid Strategie en samenwerking van de Federatie Instandhouding Monumenten. Hiervoor heeft Martine adviserende, leidinggevende en bestuurlijke rollen vervuld binnen de overheid en het bedrijfsleven.

Hans Visser

Hans Visser is directeur VB Innovatie BV, gespecialiseerd in het ontwikkelen en managen van innovatieprojecten in de technische sector en de erfgoedsector. Hij heeft jarenlange ervaring met het verbeteren van business cases door samenwerking en het bevorderen van samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Leo Birza

Leo Birza is zelfstandig communicatieadviseur. Leo heeft als ambtenaar, ondernemer en interimmanager jarenlange ervaring met het organiseren van samenwerking en dialoog voor overheden en maatschappelijke organisaties.

Flip Harmsma

Flip is gespecialiseerd in het helder krijgen van complexe strategische vraagstukken. Hij benadert deze integraal, oplossingsgericht en met focus op samenwerking en kennisdeling. Een verbinder. Hij heeft uitgebreide ervaring als impact ondernemer en initiatiefnemer. Hij zet zijn financiële (bancair en ondernemers) achtergrond in om businesscases vorm te geven of deze te optimaliseren.