Ons team

Martine van Lier

Martine van Lier is erfgoedconsultant, eigenaar van bureau ErfgoedWerf en voorzitter van de Federatie Instandhouding Monumenten. Hiervoor heeft Martine adviserende, leidinggevende en bestuurlijke rollen vervuld binnen de overheid en het bedrijfsleven.

Hans Visser

Hans Visser is directeur VB Innovatie BV, gespecialiseerd in het ontwikkelen en managen van innovatieprojecten in de technische sector en de erfgoedsector. Hij heeft jarenlange ervaring met het verbeteren van business cases door samenwerking en het bevorderen van samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Leo Birza

Leo Birza is communicatieadviseur en mede-eigenaar van Pennock/Birza. Leo heeft als ambtenaar, ondernemer en interim manager jarenlange ervaring met het organiseren van samenwerking en dialoog voor overheden en maatschappelijke organisaties.

Mieke Pennock

Mieke Pennock is public affairs adviseur en mede-eigenaar van Pennock/Birza. Mieke heeft jarenlang ervaring in het geven van strategisch advies in complexe krachtenvelden van politiek, media en samenleving, in CEO-positioning en in het geven van mediatraining.